MOS BLINI VETËM NJË SHENJË BLINI NJË SHENJË TË SHQYRTIMIT

rreth
Shenja e tejkalimit

Exceed Sign është prodhuesi kryesor i shenjave i vendosur në Shenzhen, Kinë.Me më shumë se 10 vjet përvojë në eksportin e shenjave, Exceed Sign ofron zgjidhje profesionale OEM&ODM për klientët tanë në të gjithë botën.

Duke u fokusuar në shenjën e fabrikuar të shkronjave / kabinetit / shenjës dhe arkitekturës ADA."Ne e bëjmë shenjën tuaj të tejkalojë imagjinatën"

Ne besojmë se shenja nuk është vetëm një produkt metalik i ftohtë, por është edhe një simbol i suksesit të biznesit me dëshirat më të bukura nga dizajneri dhe klientët e fundit.Kështu që ne vazhdojmë të përkushtohemi për të përmirësuar çdo proces prodhimi për të bërë gjënë më të mirë për klientët tanë WOW.

lajme dhe informacione

IMG20181124095320

Cilat janë përfitimet e zgjedhjes së planifikimit dhe dizajnit të duhur të shenjave?– Shenja e tejkalimit

Një shenjë e mirë jo vetëm që mund të luajë rolin e prezantimit dhe paralajmërimit, por edhe si një dekorim mjedisor për të krijuar një mjedis ekologjik më të bukur, kështu që industria e planifikimit dhe projektimit të shenjave ka tërhequr gradualisht vëmendjen e publikut dhe të tregut. .

Shiko detajet
IMG20181225185224

Kush ka një reputacion të mirë për prodhimin e shenjave?– Shenja e tejkalimit

Kur bëhet fjalë për sinjalistikën, duhet të jetë një model reklamimi që mund të shihet kudo aktualisht.Spitale të mëdha deri në të mëdha, ndërtesa shumëkatëshe, pika piktoreske të parkut, dyqane të vogla deri në komoditet, rrugica, lëndina dhe vende të tjera, kudo janë shenjat tona.Mund të shihet...

Shiko detajet
IMG20190304143204

Interpretoni rolin e shenjave – Tejkaloni shenjën

Shenjat në jetën e njerëzve, shumica e tyre shfaqen në rrugë, autobusë, rrugë dhe vende të tjera publike, kryesisht luajnë një rol paralajmërues ose rikujtues, shenjat janë të pandashme nga jeta e përditshme e njerëzve dhe prodhimi i shenjave është gjithashtu shumë i rëndësishëm.Shenjat e komunikacionit në të dy anët e rrugës rreth...

Shiko detajet
IMG20190223141024

Çfarë duhet t'i kushtojë vëmendje planifikimit dhe dizajnit të shenjave?– Shenja e tejkalimit

Planifikimi dhe dizenjimi i tabelave duhet të ndjekë sistematik dhe ekologjik, pavarësisht nëse bëhet fjalë për një bartës të projektimit drejtkëndor apo një bartës rrethor të projektimit, duhet të sigurojë ndjenjën e rendit në hapësirë.Shumë tabela do të shkaktojnë kundërshtim nga turistët, ndërsa shumë pak tabela do të...

Shiko detajet
IMG20181016095940

Cilat janë avantazhet e kompanive të planifikimit dhe dizajnit të shenjave?– Shenja e tejkalimit

Në ditët e sotme, njerëzit mund të shohin tabelat e planifikimit dhe projektimit në vende të ndryshme publike, si qendra të mëdha tregtare, metro, spitale, etj., për t'i udhëzuar më mirë njerëzit ose për t'u kujtuar njerëzve që t'i kushtojnë vëmendje sigurisë dhe çështjeve të tjera të lidhura.Me planifikim dhe desi të besueshme të shenjave...

Shiko detajet
IMG20181115103903

Cilat karakteristika të prodhimit të shenjave kanë të bëjnë?– Shenja e tejkalimit

Prodhimi i sinjalistikës në tregun e sotëm është bërë një artikull i zakonshëm shërbimi sepse nevoja për instalimin e këtij artikulli nuk është fikse, ndaj edhe kërkesa për tabela dhe sinjalistikë ka një fokus përpara se prodhimi të jetë i qartë në vend.Prodhimi me reputacion i sinjalistikës është shfaqur deri më tani...

Shiko detajet