НЕ КУПУВАЈТЕ САМО ЗНАК КУПЕТЕ ЗНАК ЗА НАДМИНА

мајор

производи

Знак ADA

Треба да се користат повеќе Брајови знаци на јавни места за да ја одразат хуманистичката грижа на општеството.Откако ќе додадат информации со Брајово писмо на вратата од просторијата, слепите лица можат ефективно да ги идентификуваат информациите за собата со допир.

Осветлен знак

Во современото општество, како можеме да ја подобриме популарноста на нашите производи и како да ги натераме луѓето на прв поглед меѓу илјадници производи и веднаш да ве запомнат со најдлабок впечаток?Тогаш треба да имате нешто доволно за да го привлечете вниманието на луѓето - Illuminated Sign.

Кабинетот

Вообичаената светлосна кутија вклучува акрилна светлосна кутија, вакуумска кутија за светло и фабрикувана светлосна кутија.Нормално користени материјали за нерѓосувачки челик, алуминиум, акрилик.Светлосните кутии се широко користени во индустријата за рекламни знаци, без разлика дали се рекламни кампањи или високи згради.

Неосветлен знак

Еден вид знак кој широко се користи во внатрешни и надворешни работи.Знаци со пароли, знаци на врати и разновидни логоа, број на подот, број на просторија итн. Користење на метал како суровини, преку ласерско сечење, заварување, брусење, завиткување, полирање и други процеси направени во тродимензионален знак.

за
Знак за надминување

Exceed Sign е водечки производител на знаци лоциран во Шенжен, Кина.Со повеќе од 10 години искуство во извоз на знаци, Exceed Sign обезбедува професионални OEM&ODM решенија за нашите клиенти ширум светот.

Фокусирајќи се на Фабрикувано писмо/Кабинет/АДА Знак и знак за архитектура.„Ние правиме вашиот знак да ја надмине имагинацијата“

Ние веруваме дека знакот не е само производ од ладен метал, туку е и симбол на успех во бизнисот со најубави желби од дизајнерот и крајните клиенти.Затоа, ние продолжуваме да се посветуваме на подобрување на секој производствен процес за да го направиме најдоброто нешто за WOW нашите клиенти.

вести и информации

IMG20181124095320

Кои се придобивките од изборот на соодветно планирање и дизајн на знакот?– Знак за надминување

Добриот знак не само што може да ја игра улогата на вовед и предупредување, туку и како еколошка декорација за да создаде поубава еколошка средина, така што индустријата за планирање и дизајнирање знаци постепено го привлекува вниманието на јавноста, а пазарот и понатаму. .

Погледнете детали
IMG20181225185224

Кој има добра репутација за производство на знаци?– Знак за надминување

Кога станува збор за табли, тоа треба да биде рекламен модел кој во моментов може да се види насекаде.Големи до големи болници, високи згради, живописни места во паркови, мали до удобни продавници, улички, тревници и други места, насекаде се нашите знаци.Може да се види...

Погледнете детали
IMG20190304143204

Толкувајте ја улогата на знаците – Надминете го знакот

Знаците во животот на луѓето, повеќето од нив се појавуваат на улици, автобуси, патишта и други јавни места, главно играат улога на предупредување или потсетување, знаците се неразделни од секојдневниот живот на луѓето, а производството на знаци е исто така многу важно.Сообраќајните знаци од двете страни на коловозот околу...

Погледнете детали
IMG20190223141024

На што треба да обрнат внимание планирањето и дизајнот на потписот?– Знак за надминување

Планирањето и дизајнирањето на знаците треба да го следат систематското и еколошкиот, без разлика дали се работи за правоаголен дизајн носач или кружен дизајн носач, треба да обезбеди чувство за ред во просторот.Премногу знаци ќе предизвикаат противење од туристите, додека премалку знаци ќе ...

Погледнете детали
IMG20181016095940

Кои се предностите на компаниите за планирање и дизајн на знаци?– Знак за надминување

Во денешно време, луѓето можат да ја видат плочата за планирање и дизајнирање на знаци на различни јавни места како што се големи трговски центри, метро, ​​болници итн., за подобро да ги водат луѓето или да ги потсетуваат луѓето да обрнат внимание на безбедноста и други поврзани работи.Со доверливо планирање на знаци и желба...

Погледнете детали
IMG20181115103903

Кои карактеристики на производството на знаци се во прашање?– Знак за надминување

Производството на знаци на денешниот пазар стана вообичаена услуга бидејќи потребата за инсталирање на овој предмет не е фиксна, така што побарувачката за знаци и знаци исто така има фокус пред производството да биде јасно на место.Досега се појави угледно производство на знаци...

Погледнете детали