• pexels-dom

VietAd 2023-Fa'ailoga Sili

 

Fa'ailoga Fa'asalalauga a Vietnam ma Fa'aaliga Meafaigaluega 2023 (VietAd)
Taimi fa'aaliga: Aukuso 16 i Aukuso 18, 2023
Nofoaga: Vietnam - Ho Chi Minh City -799 Nguyen Van Linh, Tan Phu Ward, Dist 7
Fa'atonu: Vietnam Advertising Association ma Ho Chi Minh City Advertising Association

O Vietad e na o le pau lea o le faʻaaliga faʻasalalauga i Vietnam ma na faia i tausaga taʻitasi talu mai le 2010. O le Vietad o loʻo talimaloina e le Vietnam Advertising Association ma lagolagoina e le Matagaluega o Aganuu, Taʻaloga ma Turisi, Matagaluega o Alamanuia ma Fefaʻatauaʻiga, ma le Matagaluega o Faʻamatalaga Alamanuia. ma Fesootaiga.

Faatasi ai ma le atinaʻeina o le tamaoaiga, o le pisinisi faʻasalalauga a Vietnam ua manumalo i taimi faigata ma ua toe faʻaleleia le malosi.E tusa ai ma le Kantar Media, o le tuputupu aʻe o le pisinisi faʻasalalauga a Vietnam o le 25 pasene i le 2014. O le faʻatupulaia o numera lua e faʻamoemoeina i le 2015. E tusa ai ma le Vietnam Advertising Association, o le pisinisi faʻasalalauga i Vietnam na faʻatuina aloaia i le silia ma le 20 tausaga talu ai ae o loʻo faʻatupulaia. vave.

61b7f1bea6274 - 副本
61b7f1bf45735

I le 2015, o tupe maua a le pisinisi faʻasalalauga e $ 500 miliona, i le $ 1 piliona i le 2011, e aofia ai: faʻasalalauga televise, faʻasalalauga i luga ole laiga, tala fou, faʻasalalauga faʻasalalauga lautele, faʻasalalauga faʻasalalauga faʻasalalauga ... Faatasi ai ma i latou, faʻasalalauga televise, nusipepa e tusa ma le 70% i le 80% o tupe maua o galuega.E ui lava o le fatufatuga ma meafaigaluega faʻapitoa a le pisinisi faʻasalalauga a Vietnam e fou lava nai lo isi atunuʻu ma itulagi, e oʻo mai i le taimi nei, o loʻo faʻaulufaleina mai e le pisinisi faʻasalalauga a Vietnam le 90% o meafaigaluega faʻapitoa faʻapitoa ma mea tau alamanuia.

O le gafatia o le maketi pisinisi faʻasalalauga i Vietnam ua tosina mai ai le tele o pisinisi, kamupani e asiasi ma auai.I le taimi nei, e toetoe lava 5,000 pisinisi faʻasalalauga i Vietnam, e tusa ma le 30 o pisinisi mai fafo.E foliga mai o sui o vaega mai fafo mai le lalolagi atoa o loʻo faʻapotopotoina i Vietnam.VietAd 2015 faʻamoemoe e faʻamautu ma faʻalauiloa le faʻaaliga faʻapolofesa o mea faʻasalalauga tulaga ese ma tekinolosi i Vietnam, ma faʻataunuʻu manuia faʻasalalauga faʻasalalauga 5 i le 2010, 2011, 2012, 2013 ma le 2014.

O le faʻaaliga o se alalaupapa o fesoʻotaʻiga i le va o pisinisi o loʻo auai i faʻasalalauga faʻasalalauga ma le va o kamupani faʻasalalauga ma tagata faʻatau, lea e fesoasoani i le faʻalauiloaina o le atinaʻeina o pisinisi faʻasalalauga a Vietnam ma faʻafetaui taimi faʻamatalaga manaʻoga o pisinisi eseese i le tulaga o faʻasalalauga masini tekonolosi.Faʻaleleia le faʻatauvaʻa ma faʻaleleia le atinaʻeina o le tamaoaiga o Vietnam, aemaise lava le atinaʻeina o pisinisi faʻasalalauga.

Sei o tatou tulimatai atu i le VietAd 2023 ma le Fa'ailoga Sili.

Matou te Faia Lau Faailoga e Sili atu i Mafaufauga.


Taimi meli: Iuni-26-2023