• pexels-dom

5 vaega o fa'ailoga-Ova Fa'ailoga

Faailoga o se igoa lautele mo ituaiga uma o oloa faʻaaliga vaaia, e taʻua foi o faʻailoga faʻasalalauga, faʻailoga fafo, ma isi. Faʻailoga eseese e faʻaaogaina i vaaiga eseese, ma mea eseese, lapoa ma lanu.Sei ou faasoa atu ia te oe 5 vaega o faailoga masani.

1. Faailoga pupula;I le tulaga o le LED malamalama mataitusi tolu-dimensional, faʻatasi ma le pito i lalo o le faʻailoga e taʻua o le faʻailoga malamalama.O faʻailoga faʻamalamalama e masani ona faʻaaogaina mo faitotoʻa, puipui i fafo, taualuga, o loʻo i ai foʻi le tautau, tautau, ituaiga puipui faʻailoga faʻaogaina i totonu.

2. Fa'ailoga fa'asala;Fa'avaa pito i lalo ma le fausaga uamea po'o le uamea uamea e pei o le fa'avaa autu, toso le ie lolomi po'o le faapipiiina o fa'asalalauga fa'asalalau i le tulaga o se fa'ailoga e ta'ua o le fa'ailoga lolomi, fa'ailoga lomitusi e fa'aaogaina lautele i fa'asalalauga puipui i fafo, fa'asalalauga fale, fa'asalalauga taualuga ma totonu. fa'asalalauga fa'aleaganu'u ma isi vaaiga.

Fa'ailoga o se igoa lautele mo ituaiga uma o oloa fa'aaliga vaaia (1)
O le fa'ailoga o se igoa lautele mo ituaiga uma o oloa fa'aalia (2)

3. Pusa moli;O le tele o le fausaga uʻamea e pei o le faʻavaa, o le faʻapipiʻiina o le lamepa faʻapipiʻi poʻo le moli LED e pei o le faʻamalamalamaina o le malamalama, o le tosoina o le pusa moli moli faʻailoga ata vali, e taʻua o le pusa moli.E masani ona vaʻaia i pakaga, fale faʻapisinisi, nofoaga masani i foliga o le tasi pe lua itu o le faʻaaliga o faʻailoga.

4. Faailoga i totonu;O faʻailoga i totonu o le faʻailoga masani a le kamupani, faʻasalalauga puipui ata, faʻasalalauga puipui faaleaganuu, moli neon, faʻailoga tautau 3D ma isi faʻailoga.O faʻailoga faʻailoga i totonu e tele naua, o taimi eseese e faʻaaoga ai mea eseese;Afai o le faitotoa e faia i le uamea poʻo le alumini alumini;O faleoloa lauiloa i luga ole laiga e faʻaogaina faʻailoga neon mo faʻasalalauga;Fale fa'aaliga a le Kamupani pusa moli aoga po'o mata'itusi uamea ma isi.

5. Faailoga i fafo;Fa'ailoga i fafo e pei o le pylon, fa'asalalauga tele, fa'aalia fa'ailoga fa'asalalauga tatou te ta'ua o fa'ailoga i fafo.O le vaevaega o faʻailoga i fafo e matua tele lava, e ese lava mai le siosiomaga o faʻailoga i totonu.O fa'ailoga i fafo o mea e mana'omia e tatau ona le susu;Afai o se faʻailoga i fafo e manaʻomia le susulu i le po, o moli LED e faʻaaogaina e manaʻomia le faʻaogaina o le IP68 le susu, a le o le tulaga o le faʻaaogaina umi, o le tausiga faifaipea e oʻo atu ai i le maualuga o le tau faʻatau.I lenei faamanatu i le tagata e ona, aua le filifilia mea taugofie, a leai o le tuai o le faʻaaogaina o le tausiga faifaipea o se mea itiiti, o lea o le a le aoga le leiloa o faʻafitauli saogalemu.

Le fa'avasegaga i luga o fa'ailoga e fa'asoa iinei;E fia ituaiga fa'ailoga o iai?E tele isi mea.Afai e i ai sou manatu sili atu i ituaiga o faʻailoga o loʻo i ai, faʻamolemole tuʻu mai ia te aʻu se savali ina ia mafai ona ou faasaʻoina.


Taimi meli: Feb-16-2023