• pexels-dom

O a mea e manaʻomia mo le gaosiga o faʻailoga - Exeed Sign

 

Faailoga mo pisinisi e faia o se faʻasalalauga faʻamatalaga taua tele, e mafai ona avea ma faʻaaliga sili atu ona faʻaogaina o ata faʻapitoa, e mafai ona sili atu le aoga i le faʻamaeʻaina o le faʻalauiloaina o oloa, ma e mafai ona sili atu ona mataʻituina faʻamatalaga taua, e oʻo lava i luga ole Initaneti i aso nei. e faia se matafaioi e le mafai ona suia, ona tatou i ai lea i le gaosiga o faʻailoga e manaʻomia ona faʻalogo i le a?
1. O le mamanu e tatau ona faigofie ma mata-mata

O le lavelave tele o se mamanu o le a maua ai pa puipui i fesoʻotaʻiga, o lea aua le faʻaalia le tumu tele i le faʻailoga, a le o lea, e faigofie ona avea ma se ipu o le hodgepodge, i le mamanu atoa na o ni nai elemene e mafai ona mamanuina se faʻaaliga sili atu o le faʻailoga.O le tele o tagata mamanu e maua ai ni taunuuga lelei i le faʻatulagaina o mamanu, e pei o le faʻaogaina o laina manifinifi i luga o le faʻailoga, o lona faʻaletonu o le a le manino ai le faʻailoga atoa, ma laina manifinifi tele i le faagasologa o kopi eseese e faigofie ona motusia pe e le mafai foi. e tuuina atu, o le faaaogaina o laina e tatau ona tatou mafaufau lelei.

IMG20181229115142
IMG20181229114113

2. E tatau ona mafai ona faʻafetaui i faʻaoga eseese

O le tele o tagata mamanu e masani ona le matauina lenei tulaga, latou te tuʻuina le faʻailoga i le mamanu e fai, foliga matagofie tele.Ae o nisi taimi o le mamanu o le logo o le a faʻaaogaina i le tele o mea laiti, o lea ia manatua o lau faʻailoga pe faʻaoga i faʻailoga i fafo pe faʻaoga i kata pisinisi, e tatau ona lelei.

3. O le filifiliga o lanu e sili ona taua

I le olaga moni, e mafai ona tatou lagona le mana faʻataulāitu o le lanu o le faʻailoga i soʻo se mea, o se lanu lelei o le faʻailoga o le faʻailoga e mafai ona faʻaleleia ai le mafaufau o tagata lautele ina ia tuʻuina atu e tagata faʻatau se lagona loloto i uiga o le faʻailoga.

E le gata i lea, o le gaosiga o faʻailoga e tatau ona faʻalogo e faʻamaonia ai mea taua, pe a uma, e le pei o isi faʻasalalauga e pei o tala / vitio, o mata o nisi tagata o le a le tumau i luga mo se taimi umi, e toʻatele naʻo le saluina, faʻafefea ona e tuua se lagona loloto i luga o le vaega taulai i se taimi puupuu lava, i le faaopoopo atu e lava le manaia mata-puʻe lava e tatau ona faaaoga se auala faigofie e faailoga ai manatu autu, O isi elemene i fafo atu o le manatu autu e tatau ona na o le faaaogaina o embellishments.

Fa'ailoga Sili Fai Lau Fa'ailoga e Sili atu i Mafaufauga.


Taimi meli: Oke-19-2023