• pexels-dom

Le lelei o faʻailoga faʻailoga pe a faʻatusatusa i isi faʻailoga - Exeed Sign

I o tatou olaga, e masani ona tatou vaaia le tele o faailoga i luga o le alatele, E tele faailoga e taʻitaʻia ai i tatou ma faamanatu mai ia i tatou ia gauai atu i le saogalemu, I luga o auala, e mafai ona tatou vaʻai i faʻailoga i luga o le puipui, faʻailoga, e maua ai i tatou se tele o faamatalaga, tatou te feiloai i le olaga o se vaega taua o le faailoga o le faailoga acrylic logo, O le a se mea e te iloa e uiga i lenei ituaiga?O a ni ona fa'amanuiaga nai lo isi ituaiga fa'ailoga?

Faailoga Acrylic, lea o loʻo faʻaaogaina lautele i le taimi nei e ala i le faʻailoga, e tele mea lelei, Muamua, o le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga vaʻaia e matua malosi lava, aua o mea faʻapipiʻi lava ia e mafai ona lamolemole, matagofie, manino, o lea e mafai ai foi e le oloa ona maua nei uiga Ma isi. mea o le faʻailoga e manaʻomia ona valiina, i le tasi itu, faʻateleina le tau, e le talafeagai mo le puipuia o le siosiomaga, ona umi ai lea o lenei faʻailoga, e mafai ona faʻaaogaina le acrylic mo se taimi umi e aunoa ma le vaivai, malosi tele, ma isi. fa'ailoga vali o le ai ai le fa'alavelave o le aveeseina o vali.

IMG20181122141259
IMG20181122141248_副本

Ona o le tumau, ua faia acrylic i le puipuiga o ipu malamalama malamalama le punavai malamalama fausia-i, ma o loo i ai aafiaga tetee, mea Acrylic e matua tetee atu i le pau, pe afai e le o le malosi tele e masani lava o le a le motusia, faatusatusa i le ipu tioata faailoga. e matua faigofie ona malepe, otaota e mafai ona afaina ai le tino o le tagata, matua le saogalemu, mea acrylic e le tatau ona popole.E iai foʻi le faʻaogaina o le faʻaogagofie, o le ipu acrylic e sili atu ona palapala, faigofie ona mama, ma faʻaitiitia le alu i le tele o faʻalavelave.O le isi mea lelei e sili atu ona tetee atu i le afi, e faigata ona mu, pe a iai se afi faʻafuaseʻi ona tupu, o le faʻailoga laupapa o le a faʻateleina le afi, ma o le acrylic brand o le a le mumu, tusa lava pe faʻamalamalamaina, e e mafai ona tape na o ia, sili atu le saogalemu.

O faʻailoga akrilic e mafai ona maua ai le tele o faʻamatalaga e fesoasoani ai ia i tatou e faʻamasino, o se faʻailoga i luga o le alatele e mafai ona fesoasoani ia i tatou e gauai atu i le saogalemu, ma i totonu o le fale, o se faʻailoga saogalemu e mafai ona faʻatagaina i tatou e sosola i le taimi, O le faʻailoga e matua lelei, faʻailoga acrylic e lelei tele foi.

Fa'ailoga Sili Fai Lau Fa'ailoga e Sili atu i Mafaufauga.


Taimi meli: Sep-11-2023