• pexels-dom

Ua lilo nā papa pila i mea nui o nā kūlanakauhale akamai - Exceed Sign

ʻIke pinepine ka poʻe i nā hōʻailona koʻikoʻi ma ke alanui ke hele lākou, hana, a hele paha i ke kūʻai.Ua hoʻopau nā hōʻailona hoʻolaha o kēia wā i ke ʻano hoʻolālā kahiko o nā papa hoʻolaha maʻamau i ka wā ma mua a lilo i mea ʻoluʻolu i ka maka.ʻO nā ʻano ʻano like ʻole a me nā font e like me ke ʻano e hoʻolilo ai i nā papa hoʻolaha i ke au hou i ʻae ʻia a aloha ʻia e nā poʻe.Ua lilo hoʻi nā papa pila i mea nui o ka lawelawe ʻana i nā kūlanakauhale akamai ma lalo o ke kākoʻo o ka manaʻo o nā kūlanakauhale akamai.

Me ka ulu ʻana o The Times, ke loli iki nei ka hoʻolālā kūlanakauhale i kēlā me kēia manawa.ʻIke pinepine ka poʻe me ka ʻike ʻole i ka nui aʻe o nā ʻano ʻano o nā hoʻolālā billboard, ma nā paia o nā keʻena subway, a ma ke alanui o ka huinahalike ua lawa e hoʻokuʻu i nā poʻe ʻōpio e kū a nānā, nā luna o ke kūlanakauhale i ka hoʻokumu ʻana i kēia mau hōʻailona hoʻolaha. hooikaika nui no hoi.

IMG20181022110114
IMG20181022110011

ʻO nā hōʻailona luminous i ke kohoʻana i nā mea,ʻoiaʻiʻo,ʻo ia ke kaʻina hana o nā hōʻailona.ʻO ka pae o ka ʻenehana hana o ka hōʻailona e hilinaʻi nui ʻia i ka pae o ka hana a me ka hoʻokomo ʻana o ka haku.ʻO nā mea like ʻole, nā kaʻina hana ʻokoʻa, a me nā haku ʻokoʻa e hana i nā hopena ʻokoʻa, i ka hoʻohui ʻana i nā kūlana ʻoihana a me nā alakaʻi kumu, hilinaʻi nui ʻia i ka hoʻolaha hoʻolaha a me ka ʻike ponoʻī o ka haku hoʻonohonoho a me ka mahiʻai ʻoihana.Ua hoʻokumu ka ʻoihana hōʻailona hoʻolaha hoʻolaha i kahi helu nui o nā hoʻolaha hoʻolaha a me nā haku hoʻonohonoho i nā makahiki i hala iho nei, a i ka manawa like, ua hānau ʻia ka hui organik o nā ʻano hana hana like ʻole a me nā mea hou no nā hōʻailona, ​​​​e hōʻike ana i nā ʻano like ʻole. ʻano hōʻailona a hoʻonui i ke ʻano o nā hōʻailona.

Ma waho aʻe o ka huki ʻana i ka manaʻo, pono nā luna e noʻonoʻo i ka hiki ke hoʻonohonoho i nā hōʻailona, ​​​​e like me nā hōʻailona i hoʻonohonoho ʻia i loko o ka hale keʻena e ʻoi aku ka papahele a hoʻokaʻawale ʻia i nā ʻano, i hiki ai i nā malihini ke ʻike i ka wahi a me ka papahele. , ʻAʻole kōkua kēia hōʻailona i ka mālama ʻana i ka hoʻonohonoho ʻana o ka poʻe i loko o ka hale akā hoʻomaʻamaʻa hoʻi i ka hana kūʻokoʻa o nā malihini;Eia kekahi, e noʻonoʻo ana ʻo ke kumu o ka hoʻokomo ʻana i nā hōʻailona e kōkua a hoʻomaʻamaʻa i nā poʻe hou aʻe, no laila e ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻolālā ʻana o nā hōʻailona i ke kanaka a me ka nani a loaʻa nā hoʻolālā like ʻole i nā wahi like ʻole i hiki i nā poʻe ke hoʻoponopono koke i ko lākou mau pilikia ma ka nānā ʻana i nā hōʻailona i ke kahua. ;Eia kekahi, pono e loaʻa i nā hōʻailona maikaʻi kahi kūlana hana maʻamau, aia nō ka hapa nui o ke alakaʻi a me nā hōʻailona cue i loko o ke kaiapuni o waho, no laila he mea nui loa ke kūʻē i ka lole kūlohelohe o ka ʻaoʻao o waho no ka manawa lōʻihi.

Ke hoʻohālikelike ʻia me nā papa hoʻolaha kuʻuna i hoʻonohonoho ʻia ma nā wahi kaʻa kaʻa i ka wā i hala, ʻo nā hōʻailona hoʻolaha i hoʻonohonoho ʻia ma nā kūlanakauhale akamai hou he mau hana ʻē aʻe, nā hana hoʻokaʻawale, nā hana kuhikuhi, a me nā hana ʻike i hui pū ʻia i nā papa hoʻolaha o kēia wā, a me nā ʻano like ʻole o nā bila i hoʻohana ʻia ma nā wahi like ʻole. e lilo pū kekahi o nā hōʻailona huakaʻi nui no nā kānaka.

ʻO ka hōʻailona ʻoi aku ka nui o kāu hōʻailona ma mua o ka noʻonoʻo.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-31-2023